Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - MARCH ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Mitchell Thomas scored twice at White Hart Lane in May, 1987.  Who were the opposition and what was the result?
      Answer: We beat Manchester United 4-0.

    2. When we won the UEFA Cup in 1984, Steve Perryman played in every round.  He also played in the first leg of the final - but who replaced him in the return against Anderlecht at the Lane?
      Answer: Gary Mabbutt.

    3. Where was our former Brazil international Gilberto born?
      Answer: Rio de Janeiro.

    4. Name our former England striker Darren Bent’s first professional club.
      Answer: Ipswich Town.

    5. We had three debutants at Bolton on the opening day of the 2006-07 season. Didier Zokora, Benoit Assou-Ekotto – and who else?
      Answer: Dimitar Berbatov.

    6. Who was the Spurs manager when Portuguese international defender Ricardo Rocha was signed from Benfica in January, 2007?
      Answer: Martin Jol.

    7. Only one player made his league debut for us throughout our 1977-78 promotion campaign.  Name him.
      Answer: Colin Lee.

    8. Who scored our first goal in Division One?  It came at Sunderland on the opening day of the 1909-10 season.
      Answer: Tom Morris.

    9. Name the player who stepped up for his first ever Spurs appearance in that 3-1 defeat at Roker Park?
      Answer: Walter Tull.

    10. When we won the FA Cup in 1981, Milija Aleksic played in the semi-final and final.  But who was in goal for all the previous rounds?
      Answer: Barry Daines.