Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - APRIL ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. During our ‘Double’ season we scored 115 goals in the league.  How many own-goals contributed to that figure?
      Answer: One.

    2. Who provided the opposition when Sandro made his league debut for Spurs at the Lane in October, 2010?
      Answer: Aston Villa.

    3. In the 1950s Tony Marchi played for Italian sides Lanerossi and Torino in between his two spells with Spurs? Where was he born?
      Answer: Edmonton.

    4. Who was the Spurs manager when we signed England striker Les Ferdinand from Newcastle United in the summer of 1997?
      Answer: Gerry Francis.

    5. When Steffen Freund joined us from Borussia Dortmund in December, 1998, he spoke German – and what other language?
      Answer: Russian.

    6. Where did our Harrogate-born England international defender John Scales start out in professional football?
      Answer: Bristol Rovers.

    7. Keith Weller came up through the ranks at Spurs in the Sixties. But who was the midfielder playing for when he made his full England debut?
      Answer: Leicester City.

    8. Weller left us for Millwall in June, 1967.  Name his fellow former Spurs apprentice who followed him to the Den that summer.
      Answer: Derek Possee.

    9. Our two-goal European Cup Winners’ Cup Final hero Terry Dyson banged in a hat-trick at White Hart Lane early in the 1961-62 season.  Who was that against?
      Answer: Arsenal.

    10. Name the player who was born in Woolwich in 1888, played for Arsenal and transferred to Spurs from Reading in March, 1908.  He later served us as coach, manager and then assistant secretary.
      Answer: Billy Minter.