Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - SEPTEMBER ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. At which club did Alf Ramsey take over as manager after leaving us in 1955?
      Answer: Ipswich Town.

    2. Who did we beat in our first match following Christian Gross’ departure as our manager in 1998?
      Answer: Blackburn Rovers (2-1).

    3. We take on Monaco in the Europa League this month, but which forward joined us on loan from them in 2010?
      Answer: Eidur Gudjohnsen.

    4. Against which team did Danny Blanchflower make his league debut for us in December, 1954?
      Answer: Manchester City.

    5. Name the former defender who joined us from Cagliari in 1997 and later played for Watford.
      Answer: Ramon Vega.

    6. Name our goalscorers from our 3-1 FA Cup fifth round replay win over Stevenage in March, 2012.
      Answer: Jermain Defoe (2) and Emmanuel Adebayor (pen).

    7. From which club did we sign Gary Doherty in 2000?
      Answer: Luton Town.

    8. At which club did Toby Alderweireld first turn professional?
      Answer: Ajax.

    9. Who beat us 3-1 on Clive Wilson’s Spurs debut in August, 1995?
      Answer: Liverpool.

    10. Which former midfielder played for Chelsea, Portsmouth and Swindon Town in between his two spells with us?
      Answer: Micky Hazard.