Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - JANUARY ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Did Tony Galvin play any games in our run to the 1987 FA Cup final?
      Answer: Yes, against Crystal Palace in the fourth round.

    2. We’ve only ever faced two clubs in two separate major domestic cup finals. Who are they?
      Answer: Leicester City and Chelsea.

    3. Against whom did Harry Kane make his first Premier League appearance for us?
      Answer: Newcastle United in August, 2012.

    4. Five players have played in the Premier League for Spurs and Crystal Palace. Can you name them?
      Answer: Chris Armstrong, Fraizer Campbell, Zeki Fryers, Wayne Routledge, David Tuttle.

    5. Who was our goalkeeper when we lost the 2002 League Cup final to Blackburn Rovers?
      Answer: Neil Sullivan.

    6. How many first team appearances did Andy Polston – brother of former defender John Polston – make for us?
      Answer: One, as a substitute against Crystal Palace in March, 1990.

    7. In which season did full-back Peter Baker make his first team debut for us – 1952-53 or 1953-54?
      Answer: 1952-53.

    8. Which club did midfielder Jonathan Blondel leave us to join in 2004?
      Answer: Club Brugge.

    9. True or false – Jose Dominguez made his debut in a goalless draw at Arsenal in August, 1997?
      Answer: False. He went on as a first half substitute in a 1-0 home win over Derby County the previous week.

    10. How many first team appearances did goalkeeper Kevin Dearden make for us?
      Answer: Two, one in the Premier League and one in the League Cup.