Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - APRIL ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who played in goal for us on our post-season tour of Australia in 1985?
      Answer: Ray Clemence.

    2. Jurgen Klinsmann scored on his final Spurs appearance in May, 1998. Who were our opponents in the 1-1 draw?
      Answer: Southampton.

    3. Name the four clubs Harry Kane has played for on loan during his time on our books.
      Answer: Leyton Orient, Millwall, Norwich City, Leicester City.

    4. Which two players went on as substitutes for us in our memorable 5-1 win over Chelsea in the second leg of the League Cup semi-final in 2002?
      Answer: Sergei Rebrov and Oyvind Leonhardsen.

    5. We secured a 2-0 domestic victory in between the first and second legs of our 1972 UEFA Cup Final success against Wolves. Who were our opponents for that Division One encounter?
      Answer: Arsenal.

    6. Who was our top scorer in the 2001-02 season with 14 goals?
      Answer: Gus Poyet.

    7. Which country did we visit for a brief post-season tour after the 1979-80 campaign?
      Answer: Austria.

    8. Who scored our goals as we beat Birmingham City 2-1 on the last day of the 2010-11 season?
      Answer: Roman Pavlyuchenko scored both.

    9. Who was our goalkeeper in Bill Nicholson’s first game as manager – the famous 10-4 win at home to Everton in October, 1958?
      Answer: John Hollowbread.

    10. This person spent six years as a player at White Hart Lane between 1980 and 1986 and later managed Yeovil Town. Can you name him?
      Answer: Graham Roberts.