Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - SEPTEMBER ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who was Spurs manager when Chris Waddle made his Spurs debut?
      Answer: Peter Shreeves.

    2. That first outing came at home to Watford on the opening day of the 1985-86 season. Did Waddle score?
      Answer: Yes twice in our 4-0 win.

    3. During our summer tour to the USA we met up with former full-back Ray Evans who now lives in Seattle. Where was he born?
      Answer: Edmonton.

    4. In October, 1894, we signed a full-back called Burrows who was highly sought-after in London football. What was his first name?
      Answer: Lycurgus.

    5. Why did we have 11 league debutants at home to Wolves in September, 1908?
      Answer: Because it was our first-ever game in the Football League.

    6. Who was the Republic of Ireland full-back who managed Charlton Athletic between 1970-74 and later joined us as a youth coach?
      Answer: Theo Foley.

    7. Name the former Spurs and England player who managed Orient, Charlton and Millwall after he left us in 1927?
      Answer: Jimmy Seed.

    8. Who did we beat in the re-played 1971 League Cup semi-final? What division were they in? And who also scored after Martin Chivers had broken the deadlock in extra time to see us through?
      Answer: Bristol City; Third Division; Jimmy Pearce.

    9. After winning the FA Cup in 1921, we reached the semi-final the following season. Who ended our defence of the trophy at Hillsborough?
      Answer: Preston North End.

    10. We also finished second in Division One that season. Who were the champions?
      Answer: Liverpool.