Skip to main content


    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. Which Premier League club have Spurs acquired the most points against?
      Answer: Everton (76 points).

    2. Name the only goalkeeper to win Spurs ‘Player of the Year’ in the Premier League era?
      Answer: Neil Sullivan.

    3. Prior to last season, when was the last time both Spurs and Everton finished above Manchester United?
      Answer: 1989-90.

    4. Which team did Jimmy Greaves score his first England goal against?
      Answer: Peru.

    5. Who was the first player in English football to make 1,000 senior appearances?
      Answer: Pat Jennings.

    6. Spurs have played Manchester United four times on foreign soil. Name the countries in which they were played?
      Answer: Canada, USA and Swaziland (2).

    7. Roberto Soldado is our current number nine. Which six players have also worn the number nine shirt for Spurs in the Premier League?
      Answer: Darren Anderton, Les Ferdinand, Frederic Kanoute, Grzegorz Rasiak, Dimitar Berbatov, Roman Pavlyuchenko.

    8. Bill Nicholson is one of the eight former Spurs managers who have also played for the club. Name the other seven.
      Answer: John Cameron, Arthur Rowe, Terry Venables, Ray Clemence, Ossie Ardiles, Glenn Hoddle, Tim Sherwood.

    9. Tottenham Hotspur are one of four clubs beginning with T to have played in the Football League. Name the other three.
      Answer: Thames Association, Tranmere Rovers, Torquay United.

    10. Who was the last Spurs player to score a hat-trick against Manchester United?
      Answer: Martin Peters.