Skip to main content


    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. Name the former Spurs striker who started his career at Millwall and also represented Nottingham Forest.
      Answer: Teddy Sheringham.

    2. Which player joined us from Peterborough United at the same time as Simon Davies in 1999/2000?
      Answer: Matthew Etherington.

    3. From which club did we sign Willem Korsten in 1999?
      Answer: Vitesse Arnhem.

    4. Who was in goal for us when we beat Queens Park Rangers 3-1 in the FA Cup third round replay in 1980-81 en route to lifting the trophy at the end of that season?
      Answer: Barry Daines.

    5. Which club did Paul Allen join after leaving us in 1993?
      Answer: Southampton.

    6. Who scored our goals in our 2-1 win over AC Milan in the first leg of the 1972 UEFA Cup semi-final at White Hart Lane?
      Answer: Steve Perryman (2).

    7. Name the future Spurs midfielder who lined up against us when Jurgen Klinsmann scored on his debut in a 4-3 win at Sheffield Wednesday in August, 1994.
      Answer: Andy Sinton.

    8. Name the other player who made his Spurs debut in the win at Sheffield Wednesday detailed in question seven.
      Answer: Ilie Dumitrescu.

    9. True or false – Dele Alli was on the scoresheet for MK Dons when they famously beat Manchester United 4-0 in the Capital One Cup second round in August, 2014.
      Answer: False.

    10. Name the midfielder who joined us from Ipswich Town in 1993 and was loaned back to the Tractor Boys in 1997, prior to his departure from White Hart Lane.
      Answer: Jason Dozzell.