Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - MAY ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who were our opponents on the final day of the 2003-04 season as David Pleat’s tenure as caretaker manager ended with a 2-0 win?
      Answer: Wolverhampton Wanderers.

    2. Which two players were on target for us as we suffered a 4-2 defeat at Burnley on the last day of the 2009-10 campaign?
      Answer: Gareth Bale and Luka Modric.

    3. John Chiedozie scored on his Spurs debut in August, 1984. We won 4-1, but who were our opponents?
      Answer: Everton.

    4. From which club did we sign defender Maurice Norman in November, 1955?
      Answer: Norwich City.

    5. Which player was the recipient of the inaugural Spurs Supporters’ Club Player of the Year award in 1964-65?
      Answer: Ron Henry.

    6. Michel Vorm currently holds squad number 13, but who was the most recent player to wear this number before him?
      Answer: William Gallas.

    7. Name our scorers in our 3-0 home win over Zimbru Chisinau in the first round of the 1999-2000 UEFA Cup.
      Answer: Oyvind Leonhardsen, Chris Perry and Tim Sherwood.

    8. Which two players made their Spurs debuts in a 2-0 home win over Nottingham Forest on August 16, 1980.
      Answer: Steve Archibald and Garth Crooks.

    9. In which American state was Brad Friedel born?
      Answer: Ohio.

    10. True or false – Jimmy Dimmock scored our winning goal in the first half of the 1921 FA Cup Final victory over Wolverhampton Wanderers.
      Answer: False – he scored in the second half.