Skip to main content


    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. Against whom did goalkeeper Carlo Cudicini make his final Spurs appearance?
      Answer: Carlisle United in September, 2012.

    2. Name the club we played most recently in a competitive fixture whose name begins with the letter T.
      Answer: Tromso IL.

    3. Against whom did Danny Thomas score his only goal in our colours in 1985?
      Answer: Oxford United.

    4. Name the full-back who made his Spurs debut in our 1-1 draw at Swansea in March, 1932.
      Answer: Bill Felton.

    5. Which team did we face when Andy Sinton made his Spurs bow in February, 1996, following his transfer from Sheffield Wednesday?
      Answer: Liverpool.

    6. Who was the first player to surpass the 400 league appearances mark for us?
      Answer: Ted Ditchburn.

    7. Which country did Pat Van den Hauwe play his international football for?
      Answer: Wales.

    8. In which year did we meet Heart of Midlothian in the Europa League?
      Answer: 2011.

    9. Aside from Jermain Defoe, name the other four players who scored in our 9-1 win over Wigan Athletic in November, 2009.
      Answer: Peter Crouch, Aaron Lennon, David Bentley, Niko Kranjcar.

    10. Who was our top scorer in the 1977-78 season?
      Answer: John Duncan.