Skip to main content


    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. We’ve only ever played one league game in the month of June, after severe weather caused delays to our domestic schedule. Who were our opponents and what year was the game played in?
      Answer: Barnsley were our opponents in a 1-1 home draw on June 7, 1947.

    2. Who scored our goal as we opened the 2012-13 season with a 2-1 defeat at Newcastle United?
      Answer: Jermain Defoe.

    3. Goalkeeper Radek Cerny made his debut for us as a substitute for Paul Robinson in a 5-1 Premier League home win over Aston Villa towards the end of which season?
      Answer: 2004-05.

    4. Which club did Double-winning goalkeeper Bill Brown move to after he left us in 1966?
      Answer: Northampton Town.

    5. How many senior England caps did Ledley King win during his playing career?
      Answer: 21.

    6. Who was the youngest player on the pitch in our 2-1 FA Cup Final success against Chelsea in 1967?
      Answer: Joe Kinnear.

    7. Which former defender left us to join Brentford in 1992 after a loan spell with the Bees and went on to represent Gillingham – also later managing non-league Billericay Town?
      Answer: Brian Statham.

    8. Against which team did Willem Korsten make his first team debut for us in January, 2000?
      Answer: Sheffield Wednesday.

    9. True or false – young attacker John Piercy started for us in our 3-1 League Cup third round victory over Crewe Alexandra at White Hart Lane in October, 1999.
      Answer: True.

    10. Name the two players who went on as substitutes for us in the 2002 League Cup Final defeat to Blackburn Rovers.
      Answer: Simon Davies and Steffen Iversen.