Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - JULY ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who were our opponents for defender Federico Fazio’s first competitive home game as a Spurs player?
      Answer: Nottingham Forest in the Capital One Cup.

    2. True or false – full-back Ken Barton made one appearance for our first team during the Double-winning season of 1960-61.
      Answer: True – away to Manchester United.

    3. Against which team did midfielder Nicola Berti make his debut for us in January, 1998?
      Answer: Manchester United.

    4. Erik Thorstvedt was our first choice goalkeeper during our FA Cup-winning campaign in 1990-91, but name the other two keepers who each made one senior appearance for us during that season.
      Answer: Ian Walker and Kevin Dearden.

    5. Which three clubs did Rafael van der Vaart represent before he joined Spurs in 2010?
      Answer: Ajax, Hamburg and Real Madrid.

    6. Who were our opponents for Kyle Naughton’s final appearance as a Spurs player?
      Answer: Partizan Belgrade.

    7. Which former striker had a loan spell at Luton while with us, before joining Portsmouth in 1999?
      Answer: Rory Allen.

    8. Where did former forward Len Duquemin hail from?
      Answer: Guernsey.

    9. How many senior England caps did former midfielder Andy Sinton win during his career?
      Answer: 12.

    10. Which club did defender John Lacy join upon his departure from Spurs in 1983?
      Answer: Crystal Palace.