Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - FEBRUARY ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Name the two players who went on as substitutes for us in the 2002 League Cup Final against Blackburn Rovers.
      Answer: Simon Davies and Steffen Iversen.

    2. Which player scored both our goals in the 1921 FA Cup semi-final victory over Preston North End?
      Answer: Bert Bliss.

    3. Three former Spurs players have managed Gillingham during the last eight years. Who are they?
      Answer: Mark Stimson, Peter Taylor and Justin Edinburgh.

    4. Which former midfielder made his only two senior appearances for the Club in the first and second legs of our League Cup second round victory over Brentford in 1998-99?
      Answer: Mark Gower.

    5. Upon his return from a loan spell at Aston Villa, Jermaine Jenas made one final appearance for us at the start of the 2012-13 season. Who were our opponents?
      Answer: West Bromwich Albion.

    6. Legendary former winger Cliff Jones celebrated his 80th birthday earlier this month. We played a game on his 24th birthday with Cliff in the side, although we lost 3-1. Who were our opponents?
      Answer: Manchester United.

    7. Against which team did former midfielder Peter Garland make his sole first team appearance for us in April, 1991.
      Answer: Norwich City.

    8. How many games did our current goalkeeper Michel Vorm play against us for Swansea City?
      Answer: Four.

    9. True or false – Younes Kaboul played in our League Cup Final victory over Chelsea in 2008?
      Answer: True – he went on as a substitute for Robbie Keane in the 102nd minute.

    10. From which club did we sign Algerian international Moussa Saib in 1998?
      Answer: Valencia.