Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - DECEMBER ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. We beat West Ham United 4-0 at White Hart Lane on Boxing Day, 1986, with Steve Hodge and Chris Waddle among the scorers. One player got the other two goals – who was he?
      Answer: Clive Allen.

    2. Then-Goalkeeping Coach Hans Segers had to play in goal for our Premier League match at Southampton in September, 1998, with Ian Walker and Espen Baardsen sidelined. Was that his only first team appearance for us?
      Answer: No, he also played in the second leg of our League Cup tie with Brentford four days later.

    3. We won 2-1 at Leicester City on Boxing Day this year. What was the score the previous time we visited the Foxes in the Premier League?
      Answer: We won 2-1 on October 19, 2003.

    4. How many first team appearances did Ray Clemence make for us?
      Answer: 330.

    5. What was the score when we hosted West Bromwich Albion in the final league game of the Double-winning season in 1960-61?
      Answer: We lost 2-1.

    6. Defender Pat Corbett made five appearances for the first team in 1981 and 1982. Did he ever start?
      Answer: Yes, three times.

    7. Mido scored twice on his Spurs debut in February, 2005. Who were our opponents?
      Answer: Portsmouth.

    8. Who replaced Vinny Samways in our 1991 FA Cup Final win over Nottingham Forest?
      Answer: Paul Walsh.

    9. Which former Spurs and Coventry City attacker was born on December 23, 1962?
      Answer: Terry Gibson.

    10. Three future Spurs players started for Wimbledon when we beat them 6-2 on May 2, 1998. Can you name them?
      Answer: Chris Perry, Neil Sullivan, Ben Thatcher.