Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - AUGUST ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Only three players made league debuts for us in season 1984-85 when we put in a strong challenge for the title under the management of Peter Shreeves. Clive Allen, John Chiedozie... and who else?
      Answer: David Leworthy.

    2. Who did George Graham succeed as Spurs boss in October, 1998?
      Answer: Christian Gross.

    3. Colin Lee famously scored four goals on his Tottenham debut in 1977. Who scored a hat-trick in that same game?
      Answer: Ian Moores.

    4. We scored nine goals against Bristol Rovers that day as we gained promotion in third place ahead of Brighton on goal difference. How many more goals did we have in the final analysis?
      Answer: Nine.

    5. Neil Ruddock joined us from Millwall in March, 1986. Who did we sell him to two years later?
      Answer: Millwall.

    6. Did our England ‘B’ international Mitchell Thomas play at senior level for his country?
      Answer: No, he made the full squad but did not win a cap.

    7. Where did Terry Yorath move to when he left us in February, 1981?
      Answer: Vancouver Whitecaps.

    8. Who knocked us out with late goals at the second round stage of the UEFA Cup in November, 1999?
      Answer: Kaiserslautern.

    9. Where was our legendary captain Arthur Grimsdell born?
      Answer: Watford.

    10. Where did our 1980s centre-half Pat Corbett make a goalscoring debut for us?
      Answer: Southampton.