Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - AUGUST ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who partnered Jan Vertonghen at centre-back when the Belgian international defender made his Spurs debut against West Bromwich Albion in August, 2012?
      Answer: William Gallas.

    2. Which club did Kyle Walker join on loan from Sheffield United in 2008?
      Answer: Northampton Town.

    3. Who joined Spurs from Porto as part of a deal that saw Helder Postiga return to the Portuguese side in 2004?
      Answer: Pedro Mendes.

    4. True or false – Gus Poyet scored a hat-trick in an 8-1 pre-season friendly win at Stevenage in July, 2001.
      Answer: True.

    5. In which year did Danny Rose join us?
      Answer: 2007.

    6. John Scales stepped off the bench to make his Spurs debut against which team in December, 1996?
      Answer: Sheffield Wednesday.

    7. How many games did winger Allan Cockram play for our first team during the 1983-84 season?
      Answer: Two.

    8. Who captained us to the 1919-20 Division Two title?
      Answer: Arthur Grimsdell.

    9. From which Essex club did defender Peter Collins join us in 1968?
      Answer: Chelmsford City.

    10. Gary Lineker scored four goals in our 5-3 win at Wimbledon in September, 1991. Who was our other scorer?
      Answer: Vinny Samways.