Skip to main content

  • TOTTENHAM 10 - NOVEMBER ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Which former Spurs player is one of five players to have over 100 caps for the Netherlands?
      Answer: Rafael van der Vaart.

    2. Who was the last Scotsman to finish the season as English top flight goalscorer?
      Answer: Steve Archibald.

    3. Emmanuel Adebayor is one of only two players who have scored for both Spurs and Arsenal in the North London derby. Name the other one.
      Answer: Jimmy Robertson.

    4. Gilberto is one of seven players that have joined us from German clubs in the Premier League era. Do you know the other six?
      Answer: Gylfi Sigurdsson, Dimitar Berbatov, Steffen Freund, Kevin-Prince Boateng, Lewis Holtby, Paul Stalteri.

    5. Spurs have played against Leeds United at either White Hart Lane or Elland Road in every fixture apart from one. Where was this game played?
      Answer: Boothferry Park, Hull (Elland Road was shut due to crowd trouble).

    6. Name the former Blackpool player who scored our winner there in the third round of the FA Cup in January, 1991.
      Answer: Paul Stewart.

    7. When we played at Cambridge United in the FA Cup in November, 1986, we returned home having signed one of their players. Can you name him?
      Answer: Mark Cooper.

    8. Vinny Samways scored twice when we beat non league Marlow 5-1 in the FA Cup in January, 1993. Marlow were the home team but where was that game played?
      Answer: White Hart Lane.

    9. Did Glenn Hoddle play a league game for Swindon Town?
      Answer: Yes.

    10. Frank Osborne scored a hat-trick of hat-tricks in successive games in November, 1925. We beat Liverpool and West Ham United in that sequence but who beat us 5-3 despite Osborne’s valiant efforts?
      Answer: Leicester City.