Skip to main content


     1. Name the first player called Carrick, also signed from West Ham United almost a century before Michael made the same journey?

    ANSWER: Chris Carrick.  

    2. Who scored our first goal last season?

    ANSWER: Jermain Defoe. 

    3. Gareth Bale banged in our goal of the season at Upton Park last term with a fine individual effort.  But who gave the ball to him?


    ANSWER: Tom Carroll.

    4. Which Spurs manager signed Scottish international Alan Hutton in 2008?

    ANSWER: Juande Ramos.  

    5. Where was Sir Alf Ramsey caretaker manager between 1977-78?

    ANSWER: Birmingham City. 

    6. What were the circumstances that saw Ramsey make his first senior appearance at White Hart Lane for Southampton against Arsenal in December, 1944?

    ANSWER: Arsenal were sharing our ground during the war. 

    7. Who was the Welsh international that we signed from Cardiff City in January, 2008?

    ANSWER: Chris Gunter. 

    8. Did goalkeeper Jimmy Smith keep a clean sheet when he made his Spurs league debut at Leicester City in October, 1925?

    ANSWER: No he conceded five goals in a 5-3 defeat! 

    9. Frank Osborne retained better memories of that game.  Why?

    ANSWER: It was the second of three successive games in which he scored hat-trick. 

    10. Name the former Spur who scored in the 1990 FA Cup Final.

    ANSWER:Gary O'Reilly.

     How did you do? Let us know on Twitter #SpursQuiz