Skip to main content

  •  

    TOTTENHAM TEN

    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    quiz-4-september

    1. Who was manager when Bill Nicholson made his Spurs debut?

    Answer: Peter McWilliam

    2. Where was Republic of Ireland international Chris Hughton born?

    Answer: Forest Gate, East London

    3. Scotland’s Graeme Souness played just one game for us when he went on as substitute. Who were the opposition?

    Answer: Keflavik     

    4. Name the club that sold us Chris Gunter in January, 2008.

    Answer: Cardiff City

    quiz-3-september

    Image: Chris Gunter                                                                                                                   

    5. Steed Malbranque played his international football for France. But in what country was he born?

    Answer: Belgium

    6. Pat van den Hauwe was also born in that same country. What nation did he opt to play for?

    Answer: Wales

    7. Jason Dozzell joined us from Ipswich Town in August, 1993. What club did he move to when he left us in October, 1997?

    Answer: Ipswich Town

    quiz-2-september

    Image: Jason Dozzell

    8. Veteran goalkeeper Ken Hancock played just four senior games for us. When he made his first appearance at Sunderland in January, 1970, who was our number one custodian at the time?

    Answer: Pat Jennings

    9. Seventies centre-half Mike Dillon scored just one senior goal for us in his 24 league appearances. Who were the opposition?

    Answer: Birmingham City at home in February, 1974

    quiz-1-september

    Image: Mike Dillon

    10. Who scored a hat-trick for us in that 4-2 Division One win?

    Answer: Martin Chivers

    How did you do? Let us know on Twitter #SpursQuiz