Skip to main content



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. Who was Spurs manager when Ledley King made his league debut?
    ANSWER: George Graham


    2. Who provided the opposition for Gary Mabbutt’s testimonial at White Hart Lane in August, 1995?
    ANSWER: Newcastle United

    3. When we won the Peace Cup in South Korea in 2005, one Spurs player scored twice in the final against Olympique Lyonnais. Name him.
    ANSWER: Robbie Keane

    4. We have had four full Croatian internationals to date. Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Luka Modric...and who else?
    ANSWER: Stipe Pletikosa


    5. Who scored a hat-trick in our first-ever home European game – against Gornik Zabreze in September, 1961?
    ANSWER: Cliff Jones

    6. Name the two clubs relegated from Division One when we won the title in 1961?
    ANSWER: Newcastle United

    7. Mark Falco scored on his Spurs debut in May, 1979. Who did we play and what was the result?
    ANSWER: Bolton (Away) Won 3-1

    8. In that same 1978-79 season, we needed a replay to see off non-league Altrincham in the third round of the FA Cup. Where was the venue for that second
    ANSWER: Maine Road

    9. Jurgen Klinsmann’s testimonial in May, 1999, saw his World XI win 8-6 in Stuttgart. How many goals did Jurgen contribute that evening?
    ANSWER: Six


    10. Centre-half David Tuttle’s European record as a Spur reads: Played one. Scored: one. Who were the opposition at White Hart Lane for that match in October, 1991?
    ANSWER: Hadjuk Split