Skip to main content

  • TOTTENHAM QUIZ - JANUARY ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who were the only side to beat us in our ultimately successful European Cup Winners’ Cup campaign of 1962-63?
      Answer: Slovan Bratislava where we lost 2-0

    2. Our defence of that trophy ended at the first hurdle the following season. Who beat us in the second round?
      Answer: Manchester United

    3. After lifting the UEFA Cup for the first time in 1972, we went all the way to the semi-final the following season. Who ended our ‘Double’ dream?
      Answer: Liverpool on Away Goals

    4. Who played in goal for us in both legs of that semi?
      Answer: Pat Jennings

    5. In 1974, we lost in the UEFA Cup Final to Feyenoord after a 2-2 draw at White Hart Lane. We enjoyed the fortune of an own goal in that home first leg but who headed us into the lead that night?
      Answer: Mike England

    6. We again won the UEFA Cup in 1984. Who ended our defence of the trophy the following year?
      Answer: Real Madrid

    7. Only one goal was scored over both ties. Who by?
      Answer: A Steve Perryman own goal

    8. That same player was sent off in the second leg. And we had another man sent off in the second round in Bruges. Can you name him?
      Answer: Glenn Hoddle

    9. In 1991 we trailed 1-0 to Hajduk Split after the first leg in Austria. Name the 19-year-old home grown defender who equalised on aggregate six minutes into the second leg at the Lane?
      Answer: David Tuttle

    10. Feyenoord put us out of the competition at the third round stage that season. Who was the former Spur who played against us in both legs?
      Answer: Johnny Metgod