Skip to main content

  • TOTTENHAM QUIZ - DECEMBER ANSWERS



    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

     
    1. Who was England manager when Ledley King won his first senior cap? Clue: He’s a former Spurs player.
      Answer: Peter Taylor

    2. Name the Spurs striker who won a bronze medal at the 1988 Olympic Games.
      Answer: Jurgen Klinsmann

    3. When Joe Kinnear managed Al-Shabab in Sharjah in the United Arab Emirates, he did so alongside a former Spurs team mate. Name him?
      Answer: Dave Mackay

    4. Current Newcastle United manager Alan Pardew made four appearances for Spurs in 1995. In what competition? 
      Answer: UEFA Intertoto Cup

    5. Bill Nicholson played for six different clubs as a guest during World War II but only one was in London. Can you name that capital club?
      Answer: Fulham

    6. Which Spurs manager signed Willem Korsten from Vitesse Arnhem in July, 1999?
      Answer: George Graham

    7. Hotspur (Henry Percy) appears in two of William Shakespeare’s plays. Name both?
      Answer: Richard II and Henry IV part one

    8. Chris Hughton scored just once in 53 games for the Republic of Ireland. Who were the opposition?
      Answer: Cyprus

    9. Only two Spurs players captained us to FA Cup success in successive seasons. Who were they?
      Answer: Danny Blanchflower and Steve Perryman

    10. Who was our 2002 Worthington Cup Final goalkeeper?
      Answer: Neil Sullivan