Skip to main content


    Test your knowledge of the club with our short, sharp quiz.

    1. Who was the former Spurs player that spotted Danny Blanchflower’s potential while manager at Glentoran?
      Answer: Frank Grice.

    2. Name the father of the Eighties Spurs player who helped Enfield win the Amateur Cup at Wembley in 1967?
      Answer: Gordon Sedgley.

    3. Striker David Leworthy signed for us in August, 1984.  Name his previous club.
      Answer: Fareham Town.

    4. England hitman Gary Lineker joined us from Barcelona in July, 1986. Who provided the opposition for his Spurs debut?
      Answer: Luton Town (h).

    5. Speaking of debuts, how many goals did Pat Jennings concede in his first league outing for Spurs at home to Sheffield United in August, 1964?
      Answer: None.

    6. Who was Spurs manager when we signed left-back Justin Edinburgh on a permanent deal from Southend United in July, 1990?
      Answer: Terry Venables.

    7. When former Spurs winger Peter Taylor managed England against Italy in Turin in what was his only game in charge, he brought on a Spurs winger late in the second-half. Name that ex-Spur.
      Answer: Darren Anderton.

    8. Ernie Payne was the player behind our decision to turn professional in 1895.  What had we done for him to put our amateur status in question?
      Answer: Bought him a pair of football boots.

    9. Goalkeeper Frank Drabble was playing for Spurs for the first time in October, 1909, when the game at Preston was abandoned due to rain. What was the score at that point?
      Answer: 0-0.

    10. When it was replayed the following month, Drabble was replaced by Fred Boreham.  What was the result of that match?
      Answer: We lost 4-1.